De vară…


Îmi place foarte mult muntele, recunosc, dar pentru mine nici o vară nu este completă fără o ieșire la mare. La Marea Neagră, de ce nu? De acord, litoralul românesc se remarcă prin mizeria pe plajă, prețurile mari, serviciile proaste, vânzătorii ambulanți și nelipsiții cocalari, dar mai sunt și excepții, locuri unde te poți relaxa cu adevărat. În plus, poți avea parte de momente frumoase, dacă ești dispus să te trezești mai devreme pentru a admira un răsărit de soare sau dacă aștepți momentul când luna se oglindește în luciul mării.

În afară de faptul că ador să înot în mare, îmi place foarte mult să ascult sunetul valurilor și al pescărușilor, să mă plimb pe plajă când aceasta este pustie, să caut scoici, să îmi savurez cafeaua admirând cum răsare soarele din mare sau să privesc marea seara târziu. Vouă nu?

DSC00260 DSC00261 DSC00278 DSC00287 DSC00288 DSC00291 DSC00292 DSC00294 DSC00361 DSC00363 DSC00364 DSC00377 DSC00383 DSC00385 DSC00387

5 gânduri despre &8222;De vară…&8221;

  1. Nu cred ca fac exceptie si prin alte tari cocalarii, mizeria si alte cele.Eu sunt sigura ca sunt din astea si prin alte parti numai ca nu sunt atat de ” laudate” ca ale noastre.
    Mizeria …noi o facem, ambulantii noi le dam avant…si tot asa.
    Cat despre momentele placute…daca poti face abstractie de restul, inseamna ca stii sa te bucuri de natura in orice fel de conditii.

  2. Așa este, poate și în alte țări găsești mizerie. Dar parcă nicăieri nu găsești atâta nesimțire ca pe la noi, nu vezi lăsate în paragină locuri cu potențial turistic ridicat. Este păcat să avem o țară atât de frumoasă și să nu facem ceva să o menținem atrăgătoare. Iar uneori este destul de greu să faci abstracție de o plajă plină de alge în putrefacție, de exemplu sau de o poiană plină de pet-uri aruncate pe jos, care îți pot schimba starea de spirit… Când te gândești că alții scot bani din piatră seacă și fac turism din te miri ce, pe când noi…
    Dar, într-adevăr, cu puțin efort, în țara noastră te poți bucura de natură, totul este să vrei și să nu crezi neapărat că afară este mai frumos și ieși mai ieftin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s