Un loc de basm: Castelul de Lut „Valea Zânelor”


La doar 35 de km de Sibiu, în Porumbacu de Sus, la poalele Munților Făgăraș, se află un Castelul de Lut „Valea Zânelor”. Aflasem de el de când cu videoclipul melodiei

Edward Sanda feat. Ioana Ignat – Doar pe a ta, așteptam doar momentul potrivit să ajung prin zonă. S-a întâmplat să fie în vara anului trecut și m-am bucurat să revăd locurile pe unde, cu câțiva ani în urmă, am fost în drumul spre cucerirea Vârfului Negoiu. Citisem multe pe net, și de bine și de rău, așa că eram pregătit de orice. Am ajuns devreme, am intrat printre primii și din acest am reușit câteva fotografii fără oameni în cadru.  Imaginea castelului este idilică, te poartă cu gândul la casele  din filmul The Hobbit.

Am observat bun gust și o grijă pentru detalii și în locurile unde te puteai așeza să bei un suc de mere cu coacăze, unde te puteai așeza fie pe trunchiuri de copaci, fie pe baloți de fân.

De la fereastra unui turn atmosfera era splendidă, în depărtare se vedeau munții împăduriți.

Nu am plecat fără să ajung într-un loc din apropiere, de unde se vedeau și munții pe care i-am parcurs altă dată, într-un tur de forță de neuitat.

2 gânduri despre &8222;Un loc de basm: Castelul de Lut „Valea Zânelor”&8221;

    • Locul este superb, m-am mirat ca sunt opinii negative pe net. Provocarea este sa faci fotografii fără oameni în cadru, în rest nu vad de ce unii sunt revoltați. Și da, raul este și el la înălțime. 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s