Despre mine ツ

„Atitudinea mea” este blogul unui ieșean îndrăgostit de natură, care apreciază un răsărit de soare, un urcuș pe munte, o plimbare prin parc… În egală măsură, acesta este un blog de călătorii și unul de fotografie (chiar dacă multe au fost făcute cu telefonul din dotare).

Despre mine pot să spun că sunt un tip simplu, căruia îi place să iasă în natură, cât de des poate.

Prefer excursiile montane, să merg hai-hui prin păduri, să vizitez mănăstiri și alte locuri încărcate de spiritualitate, să împărtășesc din impresiile mele, să învăț de la alții care au mai multă experiență. Încerc să promovez valorile din țara noastră și admir persoanele care respectă natura și care o protejează.

Nu îmi plac oamenii lăudăroși, care vorbesc prea mult și prea tare. Încerc să îi evit pe cei care nu sunt sinceri, își urmăresc doar propriile interese sau îi bârfesc critică excesiv pe ceilalți.

Cine intră pe acest blog, trebuie să se supună unor reguli minime de comportament civilizat.

Cu excepția celor care au menționată sursa, fotografiile de pe acest blog sunt făcute de mine, iar copierea și difuzarea acestora nu este permisă fără acordul meu.

Sper să vă placă aici și vă mai aștept! 😉

 

11 gânduri despre &8222;Despre mine ツ&8221;

  1. Mi-a plăcut mult „autocaracterizarea”, căci m-am regăsit în aceste cuvinte. Îmi place mult în natură, fac poze multe cu …telefonul (mai toate de pe blog!), încerc să „culeg” tot ce e mai frumos prin jur şi să învăţ de la fiecare cîte ceva. Iar cu ultimul paragraf sunt total de acord! 😀 Mai ales la lăudăroşi…am alergie!
    Numai bine ăşi doresc şi…mult succes în continuare! 🙂

    • Mulțumesc și eu pentru aprecieri! Avem locuri foarte frumoase în România, iar eu sunt conștient că nu am văzut decât o mică parte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s